window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Damian Vetjens en Adriana van Wijgerden-Vermaat de sterkste tijdens Open Alblasserwaard 2024!

Damian Vetjens en Adriana van Wijgerden-Vermaat de sterkste tijdens Open Alblasserwaard 2024!

102 darters wisten de weg naar De Klok in Kinderdijk te vinden!

Vetjens verrast met winst Open Alblasserwaard
Damian Vetjens heeft het Open Alblasserwaard 2024 op zijn naam geschreven. In de finale won de 21-jarige Vetjens won in de finale van Keanu van Velzen. Carlo van Peer en Wesley Plaisier haalden de halve finale.
De B-ronde kwam op naam van Eddy Buyssens, Faisel Smits werd daar runner-up.   


Van Wijgerden-Vermaat wint damestoernooi
Adriana van Wijgerden-Vermaat heeft het Open Ablasserwaard 2024 gewonnen. Een tweede plaats was er voor Kelly Streef. Anne Dorrestijn en Kim Palstra werden derde. De B-ronde kwam op naam van Nina Ipskamp. Die won voor Stephanie van Hyfte.


Gouden Finish voor Berry van Peer
De Gouden Finish stond in Kinderdijk op 154. Berry van Peer had daar geen moeite mee en won de Jackpot.

Volgende halte: AdroParket Open Brunssum 2024  op 18&19 mei
De darters krijgen iets meer dan een week rust om op 18& 19 mei het AdroParket Open Brunssum 2024 in Klaver 4 te spelen.
Twee weken, op 1&2 juni, reizen we weer naar Suis in de provincie Zeeland voor op zaterdag de SterkDarts Game Series 2024 (waar je 6 verschillende spellen op één dag speelt). En op zondag is het Open De Keure 2024.
 

Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!