window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

J.P. Isolatie naamgever van Zuid-Holland Open 2024!

J.P. Isolatie naamgever van Zuid-Holland Open 2024!

J.P. Isolatie uit Maasijk is de hoofdsponsor en naamgever van het Zuid-Holland Open 2024. Het toernooi dat op 21 & 22 september in de sporthal naast Sportcafé Maasdijk wordt gehouden zal dan ook vanaf heden omgedoopt worden tot het J.P. Isolatie Zuid-Holland Open 2024!

De sporthal naast Sportcafé Maasdijk wordt omgetoverd tot een dartswalhalla waar maximaal 300 spelers per dag kunnen strijden voor de eer en de titels en een prijzenpot van € 3.250,-.
Op vrijdag 20 september vindt een besloten Darts Clinic plaats van Co Stompé.

J.P. Isolatie BV
JP Isolatie is een specialist in isolatiewerkzaamheden voor de petrochemie, voedingsmiddelenindustrie, scheepsbouw, utiliteitsbouw en offshore in binnen- en buitenland. Sinds de oprichting in 1996 heeft het bedrijf een uitstekende naam opgebouwd in de Europoort.
Door altijd goede service tegen aantrekkelijke tarieven te bieden, hebben ze met veel van hun opdrachtgevers een band opgebouwd. Vooral dankzij de enthousiaste inzet en vakkennis van hun medewerkers is JP Isolatie uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen de isolatiebranche.