window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Locaties

DIT ZIJN ALLE STERKDARTS-LOCATIES WAAR JIJ DIT JAAR TOERNOOIEN KUNT GOOIEN!


In deze 12 locaties kun jij dit jaar terecht voor SterkDarts toernooien! Én het aantal groeit nog! We verwachten in het komende jaar nog tussen de 1 en 4 locaties toe te kunnen voegen én de eerste toernooien in België te gaan organiseren!

Zuid-Holland
In Zuid-Holland hebben we met onze Thuis-locatie Partycentrum De Klok in Kinderdijk de hofleverancier van jaarlijks 4 SterkDarts-toernooien! Het Dijckerhoek Open wordt in de sfeervolle zalen van Evenementen-locatie De Veiling in Poeldijk gehouden.

Limburg
Maarliefst 4 locaties doen we jaarlijks aan in Limburg. Jaarlijks openen we het jaar in Hotel Asteria te Venray met het Asteria Nieuwjaars Darttoernooi. In Venlo hebben we met Café-feestzaal 't Ven een tweede locatie in het noorden van Limburg. Als je in Midden-Limburg wilt darten dan moet je bij het gezellige Café Oppe Platz zijn! Zuid-Limburg doen we aan bij feestzaal Klaver 4!

Overijssel
In 2022 gingen we voor het eerst naar Overijssel, waar we in de WRZV hallen in Zwolle het Overijssel Open 2022 organiseerde. Het toernooi in de prachtige sporthal wat was met bijna 300 inschrijvingen over 2 dagen vorig jaar en groot succes en keert ook in 2023 weer terug!

Zeeland
De Keure in het toeristische Sluis bezoeken we maarliefst 4 keer dit jaar. De sporthallen daar worden omgetoverd tot een waar dartswalhalla waar we ook heel veel Belgische deelnemers mogen bezoeken

Noord-Brabant
Hotel De Druiventros is één van onze favoriete locaties. In de zalen van dit Brabantse hotel dat bekend is tv-programma's op RTL organiseren we jaarlijks 2 toernooien. De Tilburg Darts Trophy in die locatie is één van de meest succesvolle toernooien in de SterkDarts-agenda. In jongerencentrum De BuBeClu zijn we 3 weekend per jaar te vinden. De BuBeClu is op dit moment ook de enige locatie waar al dartbanen in zitten die we gebruiken. Op alle overige toernooien vind je de SterkDarts dartbanen! 

Gelderland
Het Gelderland Open wordt gespeeld in dorpshuis "Ons Huis" te Well! De eerste editie kende een geweldige sfeer en was een groot succes!
In Poederoijen verleggen we onze grenzen organiseren we het podiumtoernooi: het SterkDarts Senior Championship met alleen maar 50+ers. Daarnaast werken we hard om ook een Talent editie op te zetten met spelers van maximaal 21 jaar. Ook die wedstrijden zullen allemaal op een podium gespeeld worden met met opkomstmuziek en mastercaller. 
 
België
We werken er momenteel aan om in België onze eerste toernooien op te zetten. Verschillende locaties zijn al bezocht en in 2022 zullen dan ook de eerste toernooien bij onze Zuiderburen gaan plaatsvinden. We zullen ze spoedig aankondigen! Hou onze website en Social Media in de gaten voor meer informatie.