window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Adriana van Wijgerden-Vermaat gekozen tot Player of the Year - Female!

Adriana van Wijgerden-Vermaat gekozen tot Player of the Year - Female!

 
Jullie kozen in de categorie Female Player of the Year 2021 ruimschoots voor Adriana van Wijgerden-Vermaat. De Ierse kreeg al eerder de Players Vote van Senior of the Year en is dus nu ook gekozen tot beste dame van het afgelopen jaar!
Van Wijgerden-Vermaat won het afgelopen jaar het aller eerste Finals toernooi; de FINALS Dartshopper Masters 2021. Ook schreef ze het Limburg Darts Championship 2021 op haar naam en werd ze runner-up op het Open Alblasserwaard 2021, de Limburg Darts Masters 2021 én het Open Wijk een Aalburg 2021. Van jullie gaven 236 personen hen stem aan Van Wijgerden-Vermaat.
Aletta Wajer, die het afgelopen jaar 2 titels pakte, kreeg 147 stemmen en de Belgische Patricia de Peuter pakte dit jaar 3 titels en kreeg 34 stemmen van jullie.

In alle categorieën is inmiddels gestemd en ook de Jury Votes zijn bekend. In de komende weken gaan we alle prijswinnaars hun trofee persoonlijk overhandigen en maken we een leuk filmpje!