window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

AdroParket Open Brunssum 2024 gewonnen door Jermaine Wattimena en Kelly Streef!

AdroParket Open Brunssum 2024 gewonnen door Jermaine Wattimena en Kelly Streef!

Op de laatste dag in Klaver 4 waren Jermaine Wattimena en Kelly Streef de beste van 66 deelnemers.

Wattimena wederom heer en meester!
Vorig jaar won Wattimena alle 3 de onderdelen in Brunssum. Dit jaar wist de Westervoortse darter ook beide singletoernooien te winnen. Enkel de titel van het koppeltoernooi zette hij dit jaar niet op zijn naam. Remo Mandiau werd runner-up tijdens het AdroParket Open Brunssum 2024. Halve finaleplaatsen waren er voor Kevin van Hove en de pas 14-jarige Vinny Stassen.
Franklin Groot wint de B-ronde door in de finale Nordiko Beyst te verslaan.   


Streef wint eerste SterkDarts-toernooi
Na vele tweede plaatsen is het Kelly Streef eindelijk gelukt een SterkDarts-singletoernooi op haar naam te schrijven. In de finale werd Veerle Rooman met 5-0 verslagen. Ingrid Thijs en Lincy Gloudemans haalden de halve finale.
Jessica Moreas won de B-ronde, waar Gina Catulini runner-up werd.


Over 2 weken Sluis Zeeland met een uniek toernooi! Daarna Overijssel!
Over twee weken, op 1&2 juni, reizen we weer naar Suis in de provincie Zeeland voor op zaterdag de SterkDarts Game Series 2024 (waar je 6 verschillende spellen op één dag speelt). En op zondag is het Open De Keure 2024.
Daarna vindt op 15 en 16 juni het Overijssel Open 2024 plaats in de WRZV Hallen.
 

Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!