window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Andy Baetens en Jana Kanovska winnen Open Oost-Vlaanderen 2023!

Op laatste speeldag in Moerbeke-Waas mochten Andy Baetens en Jana Kanovska de trofeeën in ontvangst nemen! Ook op zondag zat het deelnemersveld nagenoeg vol met 118 deelnemers.

Baetens is in een topvorm!
Andy Baetens heeft het herentoernooi op zijn naam geschreven. In de finale versloeg hij de winnaar van een dag eerder, Geert de Vos. Kevin de Smit en Steve Vanwelkenhuysen haalden de halve finale. De verliezersronde kwam in handen van Christophe Adam die Robbe Dasseville in de finale versloeg.

Kanovska pakt de dubbel!
Jana Kanovska won het Open Oost-Vlaanderen 2023. Daarmee won ze beide singletoernooien dit weekend! In de finale versloeg ze Brenda de Vliegher, Hilde Gossuin won de verliezersronde.

Dartbord geveild voor Kik
Het gesigneerde dartbord voor Kika leverde ditmaal weer een mooi bedrag van € 30,- op. Daarmee is het opgehaalde bedrag voor Kika inmiddels gestegen naar meer dan € 400,-.

Volgende haltes: Sluis en Gelderland Open!
Over 3 weken (4&5 maart) staat de SterkDarts Masters op het programma in het Zeeuwse Sluis. Eind maar gaat het dartscircus naar het dorpje Well voor het Gelderland Open 2023!

Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!