window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Berrie van Peer en Shana van Nieuwenhoven pakken titels SterkDarts Super Cup 2022!

Berrie van Peer en Shana van Nieuwenhoven pakken titels SterkDarts Super Cup 2022!


De winst tijdens de SterkDarts Super Cup 2022 is gegaan naar Berrie van Peer en de Belgische Shana van Nieuwenhoven.

Berrie van Peer rekende in de finale af met Wesley van Trijp. In een thriller van een finale werd het 5-4 voor de Roosendaal geboren profdarter. Kristiaan de Boer en Michael van Alebeek haalden de halve finale. De verliezersronde kwam op naam van Dennie de Jong

In De Klok te Kinderdijk ging bij de dames ging de titel naar Shana van Nieuwenhoven, die haar debuut meteen besloot met een titel. Dat ging ten koste van Kathy Geeraerts. In een Belgische finale won Van Nieuwenhoven met 5-3. De verliezersronde bij de dames ging naar de Friese Tineke Kobes-Kalsbeek.

Gouden Finish voor Leijten
De Gouden Finish is er in het eerste weekend na de zomerstop ook weer uit gegaan. William Leijten poetste zonder moeite 128 weg en won daarmee de Jackpot.

Coming up: Gelderland Open 2022 en Tilburg Darts Trophy 2022
Over 3 weken staat de eerste editie van het Gelderland Open 2022 op het programma. En in het eerste weekend van oktober trekt de SterkDarts karavaan naar Brabant voor de Tilburg Darts Trophy 2022 in Hotel De Druiventros, waar je uiteraard ook op locatie kunt overnachten.