window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Berry van Peer en Patricia de Peuter winnen Benelux Darts Masters 2024!

Berry van Peer en Patricia de Peuter winnen Benelux Darts Masters 2024!

In Hotel De Druiventros kwamen 101 darters in actie.

Van Peer wint Benelux Darts Masters 2024
Berry van Peer heeft de Benelux Darts Masters 2024 gewonnen. In de finale won Van Peer met 5-3 van Tonny Veenhof. Niels Vanbergen en Daniel Horta haalden de halve finale.
De B-ronde in De Druiventros kwam op naam van Marcel Janssen die van Wesley de Breij won.  


De Peuter prolongeert titel Benelux Darts Masters 2024
Patricia de Peuter heeft met succes haar titel van de Benelux Darts Masters 2024 verdedigd. In de finale was de Belgische nipt met 5-4 te sterk voor Desiree Geel. Kim Palstra en Sharona Veld haalden de halve finale. Lincy Gloudemans won de B-ronde. Miranda Janssen werd daar runn-up! 

Vanbergen gooit Gouden Finish
De Gouden Finish stond vandaag op 161. Het was Niels Vanbergen die deze finish wist te gooien en daarmee de Jackpot van € 100,- won!

Dit weekend nog meer darts in De Druiventros!
Vanavond vinden in Hotel De Druiventros de koppeltoernooien plaats.
Morgenmiddag zijn de singletoernooien van het WIN Casino Benelux Open 2024. Dan is er naast een heren singletoernooi en een dames singletoernooi ook nog een Jeugdtoernooi (t/m 21 jaar).
Een paar dagen later is er op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) het Open Alblasserwaard 2024 in De Klok in Kinderdijk. Het Open Alblasserwaard is het oudste toernooi op de SterkDarts-kalender.
Daarna vindt op 18 & 19 5 mei het AdroParket Open Brunssum 2024 plaats in Klaver 4.


Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!