window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Bram van Dijk wint Notting Glazenwasser Talent Darts Championship 2023!

Bram van Dijk wint Notting Glazenwasser Talent Darts Championship 2023!

Van de 16 talenten die afgelopen zaterdag het podium betraden in Poederoijen mocht aan het einde van de dag Bram van Dijk de trofee in de lucht houden! In de finale versloeg hij Owen Roelofs met 4-3. Gian van Veen en Tinus van Tiel werden derde!

12 jongen en 4 meisjes waren uitgenodigd om deel te nemen aan het SterkDarts-invitatietoernooi. Alle wedstrijden vonden plaats op een podium onder leiding van mastercaller Edwin van Amerongen en Bjorn Pelders. Het toernooi was met LIVE Scores te volgen via het Duitse bedrijf 2K Darts Software..

Alle wedstrijden zijn opgenomen en volgen in de komende weken op ons YouTube kanaal.


Roelofs hoogste finish
Owen Roelofs had met 142 de hoogste finish en won daarmee een extra prijs.

Andere statistieken:
Hoogst toernooi gemiddelde: 95,6 Gian van Veen
Meeste 180-ers: 5 x Gian van Veen
Korste leg: 10-darter Gian van Veen.

Van Veen mist 9-darter!
Gian van Veen was in zijn tweederondepartij tegen Damian Vetjens dichtbij een 9-darter. De darter uit Poederoijen mistte de dubbel 18 om historie te schrijven.

Audrey Ysewijn beste meisje
De 20-jarige Belgische Audrey Ysewijn was het beste meisje en mocht daarmee een wildcard in ontvangst nemen voor de editie van volgend jaar!

Dit weekend: Overijssel Open 2023!
Dit weekend staat op 24&25 juni het Overijssel Open 2023 op de kalender in de WRZV Sporthallen in Zwolle met een prijzenpot van € 3.000,-!


Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!