window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Brugge Darts Championship 2024 gewonnen door Kim Huybrechts en Patricia de Peuter!

Brugge Darts Championship 2024 gewonnen door Kim Huybrechts en Patricia de Peuter!

Bij Sport Vlaanderen in Brugge verschenen op de zaterdagmiddag 123 spelers aan de oche.

Huybrechts gaat verder waar hij gebleven was in Brugge!
Kim Huybrechts heeft het Brugge Darts Championship 2024 op zijn naam geschreven.  In de finale won Huybrechts met 5-0 van Patrick Raassens, die een uitstekende dag bekroonde met een tweede plaats. The Hurricane won vorig jaar alle drie de toernooien in Brugge en gaat nu dus verder waar hij gebleven was.
Thibaut Vanhuffel en René Janssens haalde de halve finale.
Jason Clays won de B-ronde door in de finale te winnen van Nico van Coillie.   


De Peuter wint damestoernooi!
Patricia de Peuter heeft het damestoernooi van het Brugge Darts Championship 2024 op haar naam geschreven. In de finale werd de winnares van vorig jaar, Sonia Boudry, met 4-1 verslagen. Halve finaleplaatsen waren er voor Kathy Geeraerts en Veerle Rooman. Kim Lammens won de B-ronde in Brugge..

Dit weekend nog meer darts in Brugge
Vanavond zijn de koppeltoernooien van de Belgium Darts Masters 2024 bij Sport Vlaanderen in Brugge. Morgen zijn de singletoernooien.
Daarna volgt een week rust, waarna op 19&20 juli het Noord-Brabant Open 2024 georganiseerd wordt in Den Draai in Deurne. Dat is het laatste toernooi voor de zomerbreak.
 

Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!