window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Danny van Trijp en Adriana van Wijgerden-Vermaat winnen Open Kinderdijk 2022!

Danny van Trijp en Adriana van Wijgerden-Vermaat winnen Open Kinderdijk 2022!

De allereerste SterkDarts titels van 2022 gingen naar Danny van Trijp en Adriana van Wijgerden-Vermaat! Ze schreven het Open Kinderdijk 2022 op hun naam!
Danny van Trijp versloeg in de kwartfinale Martijn Piree, om daarna in de halve finale af te rekenen met rivaal Wesley Plaisier. In de finale was Van Trijp met 5-0 te sterk voor Jimmy van Schie. Van Schie mag ook terug kijken op een geslaagd toernooi. In de verliezersronde was Roy Moerenhout de krachtigste en won de B-ronde door in de finale Remco den Tek te verslaan.
Bij de dames ging de winst wederom naar Adriana van Wijgerden-Vermaat. De Ierse ontpopt zich tot dé te kloppen dame op de SterkDarts toernooien. De Amsterdamse Inez Abels werd in de finale verslagen met maarliefst 5-0. 

Plaiser eerste in 170-Club
Tour-ster Wesley Plaisier was vandaag de eerste speler die de 170-club betreed. Hij poetste de hoogst mogelijke finish al weg in de poule-fase!

De Gouden Finish ging er uit!
Seppe Giebens pakte de Gouden Finish die vandaag stond op 148 en won daarmee de jackpot van  € 140,-. De Belg verloor weliswaar vroegtijdig bij de laatste 16 maar pikte in het begin van de dag wel de Gouden Finish mee.

Morgen weer spektakel!
Zondag staat het Zuid-Holland Darts Championship 2022 op het programma. Dan mengen ook o.a. Cor Ernst, Ronny Huybrechts en Bram van Dijk zich voor het eerst dit jaar in de strijd om de titels. Of is het weer kijken naar Wesley Plaisier, Danny van Trijp en Erik van Rijswijk?
Bij de dames komen komen de Belgische Patricia de Peuter en Audrey Ysewijn voor het eerst in actie.