window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Danny van Trijp en Sabrina Dikhoff-Jongenotter winnen Open SterkDarts 2023!

Danny van Trijp en Sabrina Dikhoff-Jongenotter winnen Open SterkDarts 2023!

In De Klok in Kinderdijk deden 57 darters een gooi naar de laatste SterkDarts-titels van het jaar!.

Van Trijp grijpt titel Open SterkDarts 2023!
Danny van Trijp heeft het Open SterkDarts 2023 op zijn naam geschreven. In de finale won Van Trijp met 5-3 van Mike van Duivenbode. Pim van Bijnen en de 13-jarige Daan Toxopeus haalden de halve finale.
Jan de Viet won de B-ronde ten kostte van zijn rivaal Bas Wiersma.


Dikhoff-Jongenotter overheerst!
Het damestoernooi van het Open SterkDarts is gewonnen door Sabrina Dikhoff-Jongenotter! Lerena Rietbergen werd runner-up.
De B-ronde viel in handen van Kathy Geeraerts!


170-finish voor Plaisier!
Wesley Plaiser heeft weer eens een stempeltje verdient voor de 170-club. Daarmee won hij tevens de extra prijs van € 100,- voor de hoogste finish van de dag, die beschikbaar werd gesteld door De Klok Kinderdijk!

Vanavond koppeltoernooi Open SterkDarts, volgende week Asteria 2024!
In Kinderdijk wordt vanavond nog het koppeltoernooi van het Open SterkDarts 2023 gehouden.
volgende week wordt het nieuwe jaar tradiotioneel ingeluid met het Asteria Nieuwjaars Darttoernooi. Daar spelen op vrijdag en zaterdag zo'n 300 deelnemers per dag voor de titels. Op zondag is daar het Open Venray 2024 mét o.a. een jeugdtoernooi én een G-darts toernooi.


Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!