window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Dartshopper Game Series 2022 titels naar Mario Vandenbogaerde en Patricia de Peuter!

Dartshopper Game Series 2022 titels naar Mario Vandenbogaerde en Patricia de Peuter!


De beste spelers en speelsters van de SterkDarts Ranglijst reisden naar Sluis (Zeeland) om deel te nemen aan de Dartshopper Game Series 2022.

Het hele jaar verdienen de spelers op ieder SterkDarts toernooi je punten voor de SterkDarts Ranglijst. Via die ranglijst plaatsen 7 maal per jaar de beste spelers zich voor de SterkDarts Finals toernooien, die mede mogelijk worden gemaakt door Dartshopper.nl !

Dartshopper Game Series; 5 toernooien op 1 dag!
Tijdens dit Finals toernooi worden er meerdere onderdelen per dag gespeeld. De deelnemers spelen in totaal 5 toernooien, op ieder toernooi verdienen ze punten. De gehele dag was er op de tv schermen een live-stand te volgen die na iedere wedstrijd ge-update werd. De speler met de meeste punten aan het einde van de dag wint de Dartshopper Game Series 2022!

Mario Vandenbogaerde wint bij de heren
Van de 5 spellen wist Mario Vandenbogaerde er 2 op zijn naam te zetten. In het 501/BO3 Dubbel in en het Tac-Tics toernooi was hij de beste. Brian Raman won eveneens 2 onderdelen; de 1001/BO1 en de 170/BO7. Het laatste onderdeel kwam op naam van Kim Huybrechts (Bull first to 20).
Mario Vandenbogaerde won het eindklassement voor Brian Raman, Robbe Dasseville en Kim Huybrechts. Daarmee vielen bij de heren alleen Belgen in de prijzen.

De Peuter wint alle onderdelen!
Patricia de Peuter wist een ongekende prestatie neer te zetten door alle 5 de onderdelen winnend af te sluiten! Ze won dan ook het eindklassement voor Anjana Bhagwandin, Susanne Wortman en Ilona Eijkenboom.

4 x 180 achter elkaar
Een extreem bijzondere gebeurtenis was die van Kevin Blomme. Hij wist in het 1001/BO1 toernooi maarliefst 4 maal 180 achter elkaar te gooien in 1 leg!

170-finish viel 4 keer
In het 170/BO7 toernooi wisten Nigel Dikhoff, Robbe Dasseville, Brian Raman en Zereso Zeverboom een 170-finish te gooien. Hiervoor ontvingen ze een 170-certificaat en komen ze in de hall of fame!

Test geslaagd!
Dit nieuw concept viel zo goed in de smaak bij alle deelnemers dat er sowieso een vervolg aan komt. We streven er na om die wat centraler voor alle Nederlands en Belgen in te plannen.