window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Dartshopper Regions' Cup 2022 gewonnen door Jimmy van Schie en Aletta Wajer!

Dartshopper Regions' Cup 2022 gewonnen door Jimmy van Schie en Aletta Wajer!


Het allerlaatste toernooi van het jaar is in handen gevallen van Jimmy van Schie en Aletta Wajer! Tijdens het Finals toernooi van 2022: de Dartshopper Regions' Cup 2022 werden de beste spelers per regio uitgenodigd.

Van Schie sluit het jaar goed af!
Jimmy van Schie heeft zijn eerste SterkDarts-singletitel op zak, en wat voor één! Hij schreef de Finals Dartshopper Regions' Cup 2022 op zijn naam door in de finale met 5-4 te winnen van Wesley Plaisier. Kevin Lens en Brian Raman werden derde. Sander Voz won de verliezersronde, Pim van Bijnen werd daar tweede.

Wajer is back!
Bij haar rentree wist Aletta Wajer meteen weer een toernooiwinst te pakken. In de finale won ze van van topfavoriete Adriana van Wijgerden-Vermaat. Shana van Nieuwenhoven en Kaylee van der Steen werden derde. De verliezersronde kwam op naam van Anne Dorrestijn.

Gouden Finish weer in handen van Raman
Brian Raman lijkt een abonnement te hebben op de Gouden Finish. De Belg gooide 167 uit en won daarmee wederom de prijs die hij al voor de vierde keer in handen heeft!

Coming up: Super January met € 18.000,- prijzengeld!
Na de jaarwisseling volgt Super January met 3 grote toernooien én een totale prijzenpot van maarliefst € 18.000,-! Het Asteria Nieuwjaars Darttoernooi 2023, de BeautyPlaza.com Zeeland Darts Masters 2023 én het Dijckerhoek Open 2023!

Fijne jaarwisseling allemaal!