window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

De Jong Auto's naamgever van Betuwe Darts Spektakel 2025!

De Jong Auto's naamgever van Betuwe Darts Spektakel 2025!

De Jong Auto's uit Kedichem is de hoofdsponsor en naamgever van het Betuwe Darts Spektakel 2025. Het toernooi dat op 18 & 19 januari in Sporthal De Wiel in Asperen wordt gehouden zal dan ook vanaf heden omgedoopt worden tot het De Jong Auto's Betuwe Darts Spektakel 2025!

De sporthal naast Café De Wiel wordt omgetoverd tot een dartswalhalla waar spelers uit het hele land gaan strijden voor de eer en de titels en een prijzenpot van € 2.750,-.
Op vrijdag 18 januari vindt een besloten Darts Clinic plaats van Co Stompé.

AutoFirst De Jong Auto’s en Techniek
Bij AutoFirst De Jong Auto’s en Techniek in Kedichem is de klant nog koning! Het bedrijf geeft een gevoel van welkom, persoonlijke aandacht, heldere uitleg van de monteurs en een warm dampende bakje koffie en een krantje wanneer er even gewacht moet worden op bijvoorbeeld een bandenwissel of een APK.
De Jong Auto's staat garant voor professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen en biedt dit tegen een zeer betaalbare prijs.