window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

De leukste poules voor het EK speel je op Poules.com!

De leukste poules voor het EK speel je op Poules.com!

 

Het EK-hype begint een beetje te komen, de Oranje-selectie is zo goed al bekend, en op 14 juni is de openingswedstrijd… dus het wordt ook tijd om een poule op te zetten! Dat kan bij Poules.com, waar je kunt kiezen uit een aantal verschillende soorten poules om het EK onderling nog spannender te maken. Speel je het liefst een passieve poule waarbij je alles van tevoren in kunt vullen, of vul je liever alles voor de wedstrijd in met kennis van de laatste nieuwtjes? Op Poules.com kun je kiezen uit een aantal leuke opties voor jou en je vrienden, collega’s of familie. Klik hier om direct te beginnen. Moge de beste winnen!

 

 

Op Poules.com vind je poules voor de meest populaire sporten, dus naast het EK vind je hier ook poules voor bekende darts-toernooien. Niet alleen voor het WK, maar ook voor de Premier League of Darts, de PDC European Tour. En ook aan een aantal losse toernooien, zoals bijvoorbeeld World Senior Darts Championship, World Series of Darts Finals, World Cup of Darts en World Matchplay kun je meedoen aan een poule of er zelf een beheren. We zien je daar!