window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Dit weekend het Open Alblasserwaard 2022!

Dit weekend het Open Alblasserwaard 2022!


Dit weekend wordt in De Klok in Kinderdijk het Open Alblasserwaard 2022 gehouden met maarliefst € 2.000,- prijzengeld!

Het prestigieuze Open Alblasserwaard is het oudste SterkDarts toernooi op de agenda. Dit jaar is het toernooi in De Klok toe aan zijn dertiende editie. Op 12 en 13 november 2022 wordt er wederom in 6 categorieën gestreden om de titels. Op zondag 13 november strijden de heren singels en dames singels om de winst. Op zaterdagavond 12 november worden de dameskoppels en heren koppels gespeeld. Op zaterdagmiddag vinden weer het Tac-Tics koppeltoernooi en Mix-koppeltoernooi plaats.

Vorig jaar gingen de titels naar Ronny Huybrechts en Patricia de Peuter. Wesley Plaisier is dé te kloppen man dit weekend, maar wie gaan er met de titels vandoor?

Een totale prijzenpot van € 2.000,- is beschikbaar, de winnaar van het heren-singeltoernooi mag er € 250,- in ontvangst nemen. Er wordt in alle categorieën gestart in een poulesysteem waarna een winnaars en verliezersronde volgt.

Inschrijven is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel.