window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Dit weekend Noord-Brabant Open 2023!

Dit weekend Noord-Brabant Open 2023!

Dit weekend vindt in de Den Draai in Deurne het Noord-Brabant Open 2023 plaats!
 
G-Darts en Jeugd op vrijdag!
Op vrijdagmiddag beginnen we met een jeugdtoernooi (t/m 17 jaar). Op vrijdagavond staat er een G-Darts toernooi op het programma. Beide toernooien zijn uniek in de SterkDarts-kalender. Jeugdtoernooien worden er slecht 1 of 2 per jaar georganiseerd (i.v.m. beperkte animo). En het G-Darts toernooi is primeur! Voor het eerst vindt er in de SterkDarts-kalender een toernooi plaats voor Gehandicapten.
De beste 4 van de winnaarsronde én van de verliezersronde in beide categorieën winnen een trofee, daarnaast zijn er ook nog een aantal geldprijzen beschikbaar.

Op zaterdag Heren en Dames!
Op zaterdagmiddag zijn de titels te verdelen van het Noord-Brabant Open 2023, een heren singeltoernooi en dames singletoernooi, waar naast de geldbedragen ook de wisseltrofeeën klaar staan! Op zaterdagavond vinden de koppeltoernooien plaats, ook hier aparte toernooien voor de heren en dames.

De singeltoernooien op zaterdagmiddag zitten al vol, voor de overige categorieën kun je nog wel inschrijven!
 
Een gegarandeerde prijzenpot van € 2.300,- is beschikbaar gesteld voor het gehele weekend.

In 2023 vindt de eerste editie plaats van het Noord-Brabant Open. Het Noord-Brabant Darts Championshiop werd al wel eerder gespeeld. Toen wonnen Kim Huybrechts en Adriana van Wijgerden-Vermaat! Wie pakken dit jaar de titels?

Inschrijven is mogelijk via onze website of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!