window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Dit zijn alle SterkDarts-locaties waar jij dit jaar toernooien kunt gooien!

Dit zijn alle SterkDarts-locaties waar jij dit jaar toernooien kunt gooien!


In deze 12 locaties kun jij dit jaar terecht voor SterkDarts toernooien! Én het aantal groeit nog! We verwachten dit jaar nog tussen de 4 en 8 locaties toe te kunnen voegen én de eerste toernooien in België te gaan organiseren!

Zuid-Holland
In Zuid-Holland hebben we met onze Thuis-locatie Partycentrum De Klok in Kinderdijk de hofleverancier van jaarlijks 6 SterkDarts-toernooien! In Sporthal De Zijl Leiden organiseren we het Linden Elektra Open Leiden. En het Dijckerhoek Open wordt in de sfeervolle zalen van Evenementen-locatie De Veiling in Poeldijk gehouden.

Limburg
Maarliefst 4 locaties doen we jaarlijks aan in Limburg, verdeeld in totaal 7 toernooien! Jaarlijks openen we het jaar in Hotel Asteria te Venray met het Asteria Nieuwjaars Darttoernooi. In Venlo hebben we met Café-feestzaal 't Ven een tweede locatie in het noorden van Limburg. Als je in Midden-Limburg wilt darten dan moet je bij het gezellige Café Oppe Platz zijn! Zuid-Limburg doen we aan bij feestazaal Klaver 4!

Noordelijke provincies
Voor het eerst gaan we dit jaar naar Friesland. In de Sneker Sporthal organiseren we het Open Sneek en de Friesland Darts Masters! Ook gaan we dit jaar voor de eerste keer naar Overijssel, waar we in de WRZV hallen in Zwolle het Overijssel Open én het Open Zwolle gaan houden.

Zeeland
De Keure in het toeristische Sluis bezoeken we maarliefst 4 keer dit jaar. De sporthallen daar worden omgetoverd tot een waar dartswalhalla waar we ook heel veel Belgische deelnemers mogen bezoeken

Noord-Brabant
Hotel De Druiventros is één van onze favoriete locaties. In de zalen van dit Brabantse hotel dat bekend is tv-programma's op RTL organiseren we jaarlijks 2 toernooien. In jongerencentrum De BuBeClu zijn we 4 weekend per jaar te vinden. De BuBeClu is op dit moment ook de enige locatie waar al dartbanen in zitten die we gebruiken. Op alle overige toernooien vind je de SterkDarts dartbanen! 

Overige provincies en België
We werken er momenteel aan om ook de andere provincies aan te doen én in België onze eerste toernooien op te zetten. Verschillende locaties zijn al bezocht en we verwachten dit jaar nog meer toernooien aan te kunnen kondigen! Hou onze website en Social Media in de gaten voor meer informatie.