window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Dit zijn de genomineerden voor de SterkDarts Awards 2021!

Dit zijn de genomineerden voor de SterkDarts Awards 2022!

 
Dit jaar gaan we voor het derde jaar op rij terugblikken op het afgelopen SterkDarts-jaar met de SterkDarts Awards. In 10 categorieën stemmen jullie wie de "Players Vote" krijgt. Een vijfkoppige jury beslist over de prijzen voor de "Jury Vote".
De genomineerden vindt je dit bericht!

Trofee
Alle prijswinnaars ontvangen voor zowel de Players Vote als de Jury Vote een trofee die we persoonlijk gaan overhandigen. Daarbij maken we uiteraard een leuk filmpje!

Nieuwe categorieën
Een lijst met de genomineerde speler wordt vandaag bekend gemaakt. Nieuw dit jaar zijn de categorieën Senior of the Year (50+) heren en dames, en de categorie Hall of Fame. De categorieën Youngster of the Year zijn veranderd naar t/m 21 (was t/m 17).

Players Vote (online stemmen)
Iedere 2 dagen mogen de darters op één van de 10 categorieën stemmen. Na iedere twee dagen wordt de winnaar van de Players Vote bekend gemaakt en volgt de volgende stemronde.
Stemmen op de categorie Talent of The Year - Boys (t/m 21) is inmiddels mogelijk via onderstaande link.

Jury Vote
De Jury bepaald in de komende 10 dagen wie per categorie de Jury prijs wint. De winnaars van de Jury prijs worden pas bekend gemaakt als we de prijzen gaan overhandigen zodat die tot dat moment nog een verrassing blijven.
De Jury bestaat dit jaar uit:
  • Joppe Bakens (Dartscoaching) *Juryvoorzitter
  • Barry Zander (Speler)
  • Frank van Dortmont (Dartsorganisator)
  • Priscilla van Rooij (SterkDarts)
  • Toon Greebe (Player of the Year 2019)