window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Dubbelslag voor Schweyen en Hlovava in Moerbeke-Waas!

Dubbelslag voor Schweyen en Hlovava in Moerbeke-Waas!

François Schweyen en Anna Hlovava hebben, na winst op zaterdag, óók de zondagtoernooien op hun naam geschreven van het Moerbeke-Waas Open 2023! Er waren 93 deelnemers in 't Bierhuys.

Schweyen wederom de beste! 
In de finale kreeg Francois Schweyen nog lang tegenstand van Maxime Vastenaekel, maar bij 3-3 wist "Escargot" toch te versnellen naar een 5-3 winst. De B-ronde kwam op naam van John de Wit die Sven Roggeman versloeg.

Hlavova zorg voor vierde Tsjechische winst in Moerbeke-Waas!
Afgelopen januari wist Jana Kanovska zowel beide damestoernooien te winnen. En dit weekend was het wederom een Tsjechische die bij de dames overheerste. Anna Hlovava won beide toernooien. Op zondag was ze in de finale met 5-3 te sterk voor Brenda de Vliegher. Christine Vanmeerhaeghe won de B-ronde.


Gouden Finish voor Bracke én Vandenbroeck
De Gouden Finish stond vandaag op 133 en er waren 2 spelers die vandaag die finish wisten te gooien! Xavier Bracke én Benjamin Vandenbroeck hadden geen moeite om de Gouden Finish te verzilveren en mochten de Jackpot delen.

Coming next: Open Brunssum en Open Alblasserwaard
Komend weekend staat het AdroParket-Bindels Schilderwerken Open Brunssum 2023 op het programma in Klaver 4. De week daarna is het prestigieuze Open Alblasserwaard 2023 in  De Klok in Kinderdijk. Op 6 t/m 8 oktober vindt de Tilburg Darts Trophy 2023 plaats in Hotel De Druiventros.


Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!