window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Geert de Vos en Jana Kanovska winnen Oost-Vlaanderen Darts Championship 2023!

Geert de Vos en Jana Kanovska winnen Oost-Vlaanderen Darts Championship 2023!


In totaal kwamen er 127 darters naar 't Bierhuys in Moerbeke-Waas. De eerste SterkDarts-middag in België was zeer geslaagd. Enthousiaste deelnemers, mooie wedstrijden en een hele fijne sfeer luidden op zaterdagmiddag 11 februari het dartsweekend in.

De Vos maakt favorietenrol waar!
Geert de Vos was niet te stoppen op zaterdagmiddag in Moerbeke-Waas. Na overwinningen op Ryan Deprez, Bart Michiels en Gino de Clippeleir werd ook Kevin de Smit in de finale verslagen. Benny van der Linden wist de verliezersronde op zijn naam te schrijven, Mark van de Lindeloof was daar de runner-up.

Kanovska wint damestoernooi!
Er deden 24 dames mee in Moerbeke-Waas. De Tjechische Jana Kanovska wist de finale met 5-3 te winnen van Shana van Nieuwenhoven. Sabrina Jongenotter en Kathy Geeraerts wisten de halve finale te halen. Els Tilley wist de verliezersronde te winnen ten kostte van Vicky van Ginneken.

Morgen het Open Oost-Vlaanderen 2023 singles!
Op zaterdagavond zijn de koppeltoernooien. Op zondag wordt er in Moerbeke-Waas gestreden om grote titels en trofeeën van het Open Oost-Vlaanderen 2023! Het toernooi zit al vol. Op de deelnemerslijst staan o.a. Geert de Vos, Stefaan Deprez en Andy Baetens!