window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Gian van Veen en Shana van Nieuwenhoven pakken titels Gelderland Darts Championship 2023!

Gian van Veen en Shana van Nieuwenhoven pakken titels Gelderland Darts Championship 2023!

In dorpshuis "Ons Huis" te Well zijn de eerste titels van het weekend gegaan naar Gian van Veen bij de heren en Shana van Nieuwenhoven bij de dames.

Van Veen wint thuistoernooi
Gian van Veen heeft in Well, dat niet ver van zijn woonplaats Poederoijen ligt, het herentoernooi van het Gelderland Darts Championship 2023 gewonnen. Brian Raman werd runner-up. Jan de Viet haalde wederom een halve finaleplaats. Sander Voz deed dat vandaag ook. De verliezersronde werd gewonnen door Oswin Streden die Tim Neijman naar een tweede plaats verwees.

Van Nieuwenhoven wint damestoernooi
Shana van Nieuwenhoven heeft het damestoernooi op haar naam geschreven. De Belgische was in de finale met 5-1 te sterk voor Melanie Vermaas. Titelverdedigster Kaylee van der Steen strandde in de halve finale, net als Stephanie van Hyfte. De verliezersronde kwam op naam van Michella de Goede, die in de finale won van haar moeder Inge van den Herik.

Dartbord voor Kika brengt € 50,- op
Het dartbord dat gesigneerd werd door de winnaars Gian van Veen en Shana van Nieuwenhoven leverde € 50,- voor het goed doel: Kika.

Vanavond koppels, morgen weer singles
Vanavond staat het koppeltoernooi op het programma, dat is inmiddels volgeboekt. Morgen (zondag) is het Gelderland Open 2023 in Well, daarvoor kun je nog wel inschrijven via www.sterkdarts.nl of aan de wedstrijdtafel tot 12:00.

Ga naar foto-album