window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Inschrijving Asteria 2025 geopend!

Inschrijving Asteria 2025 geopend!

Het Asteria Nieuwjaars Darttoernooi 2025 vindt plaats op 3 t/m 5 januari. De inschrijving voor dé opening van het nieuwe jaar is vanaf nu geopend!

Groot succes!
De afgelopen editie in het 4-sterren hotel in Venray was weer een groot succes. Met maarliefst 140 koppels op de vrijdagavond, op zaterdag 254 deelnemers aan de singletoernooien en op zondag 165 spelers. De sfeer was wederom fantastisch in een geweldige speellocatie!
De winst bij de heren ging naar Daan Bastiaansen en Sharona Veld won het damestoernooi. De koppel kwam in handen van Co Stompé en Kim Huybrechts. Het beste dameskoppel waren Kelly Streef en Sharona Veld. Op zondag wonnen Wesley van Trijp (heren), Anita van der Velden (dames), Danny Paspont (G-Darts) en Nando Engelen (Jeugd).

Voordelig overnachten!
Ook de komende editie kun je weer voordeling overnachten. Wees op tijd met het boeken van je overnachting, de afgelopen editie zat het hotel vol. Het boeken van de overnachtingen is mogelijk via info@asteria.nl en vanaf heden beschikbaar.