window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Jermaine Wattimena en Adriana van Wijgerden-Vermaat zegevieren op het Overijssel Open 2022!

Jermaine Wattimena en Adriana van Wijgerden-Vermaat zegevieren op het Overijssel Open 2022!


De overwinningen in de WRZV hallen in Zwolle vielen in handen van Jermaine Wattimena en Adriana van Wijgerden-Vermaat! Van de 104 deelnemers waren zij de beste en mochten naast het prijzengeld ook de wisseltrofee van het Overijssel Open 2022 in ontvangst nemen!

Wattimena on fire!
Jermaine Wattimena won het Overijssel door in al zijn poule wedstrijden met 3-0 te winnen om vervolgens in de knock-out fase tot aan de finale wederom geen leg te verliezen; 3-0, 4-0, 4-0, 4-0. In de finale bood Dennie Olde Kalter nog wel tegengas, 5-4 was de uitslag in het voordeel van Wattimena. Ahmad Ahmaddy en Owen Roelofs haalden de halve finale. Colinn Haverkate won de verliezersronde door Bert-Jan Mulder met 3-2 te verslaan.

Normality restoration
De laatste 3 toernooien dat Adriana van Wijgerden-Vermaat mee deed aan SterkDarts toernooien wist ze niet winnend af te sluiten. Maar tijdens het Overijssel Open 2022 toon Van Wijgerden-Vermaat weer haar klasse. In de finale versloeg ze Sharon Straatma-Pul met 5-4. Een dag eerder was de uitslag van de finale nog andersom tussen de twee. 

3 maal Gouden Finsh!
De Jackpot van de Gouden Finish was inmiddels opgelopen tot € 150,-. Er waren tijdens het Overijssel Open 3 spelers die de Gouden Finish, die bij de loting op 121 uit kwam, weg wisten te poetsen. Zowel finalisten Jermaine Wattimena en Dennie Olde Kalter als de winnaar van de verliezersronde Colinn Haverkate hadden geen moeite met de finish! 

Komend weekend Open De Keure én Finals!
Vanaf Zwolle reizen we 3,5 uur naar het puntje van Zeeland om op 2 & 3 juli het Open De Keure te spelen. Op zaterdagavond is er een koppeltoernooi en op zondag zijn de singles.
Én op zaterdagmiddag zijn er de Finals Dartshopper Game Series 2022 waar de beste heren en dames van de Ranglijst aan mee doen!