window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Joey Greijn en Kerstin de Vries winnen Open Echt 2022!

Joey Greijn en Kerstin de Vries winnen Open Echt 2022!


Joey Greijn was tijdens het Open Echt 2022 de eindwinnaar. Kerstin de Vries haalde haar derde titel van het weekend binnen.

In de herenfinale was Joey Greijn de sterkste door Jeroen van Bijnen met 5-1 te verslaan. Hiermee haalde Greijn zijn eerste SterkDarts-titel binnen! Ziggy Schenk en Damon Brouwers haalden de halve finale. Laatstgenoemde dart pas 11 maanden! De verliezersrond kwam op naam van Martin Jongen, die versloeg Quincy den Boer.

Kerstin de Vries haalde haar derde titel van het weekend. Na een winst in de singels op zaterdagmiddag en bij de koppels op zaterdagavond samen met Anneke Houben, won ze ditmaal in de finale van Anjana Bhagwandin met 5-1. Ilona Eijkenboom won de verliezersronde.

Nog 2 toptoernooien tot de zomerstop én Dartshopper Finals!
Nu heeft de SterkDarts trein 4 weken rust om daarna op 25 & 26 juni het Overijssel Open 2022 te spelen. Dit toernooi in Zwolle is één van de grootste SterkDarts toernooien van het jaar! Een week later staat het Open De Keure op het programma waar op zaterdagavond een koppeltoernooi is en op zondagmiddag een singletoernooi. Op zaterdagmiddag is daar ook het eerst SterkDarts Finals van het jaar waar de beste 128 heren en beste 32 dames van de Ranglijst bij elkaar komen om te strijden om de Dartshopper Game Series 2022!