window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Kay Smeets en Irina Armstrong winnen Open Brunssum 2022!

Kay Smeets en Irina Armstrong winnen Open Brunssum 2022!


In Klaver 4 zijn de op zondag de titels van het Open Brunssum 2022 in handen gevallen van Kay Smeets en Irina Armstrong.

Smeets zette wederom een indrukwekkende prestatie neer door zijn vierde toernooi-overwinning te pakken in zijn laatste 6 deelnames! In de finale, waar Smeets tevens een 170-finish bewerkstelligde, versloeg hij ditmaal Jerry Hendriks. Nico Plovier en Joey Greijn haalde de halve finale. Quin

Het damestoernooi kwam op naam van Irina Armstrong die Adriana van Wijgerden-Vermaat in de finale versloeg. Een dag eerder eindigde dezelfde finale nog andersom. In de verliezersronde was Anjana Bhagwandin de beste.

3 maal 170-finish dit weekend!
Dit weekend werd er in Brunssum maarliefst 3 maar de hoogst mogelijke finish van 170 gegooid! Op de eerste dag was het Danny van Klompenburg die dat lukte. En op de zondag gooide zowel Michel Michiels als Kay Smeets de Big Fish!

Gouden Finish ging naar Brandenburg en Lens
Ze maakte al kenbaar om beide voor de Gouden Finish, die vandaag op 123 stond, te gaan. En het lukte zowel Jeremy Brandenburg als Kevin Lens om de Gouden Finish binnen te slepen. Lens deed zit zelfs in de allereerste leg van het toernooi!

We kijken terug op een heel geslaagd weekend in Klaver 4 en daar in oktober weer terug voor het Zuid-Limburg Open 2022!

Next stop: Kinderdijk en Echt
Na 2,5 week zullen we weer neerstrijken in Kinderdijk om op Hemelvaartsdag (donderdag 26 mei) het Open De Klok 2022 te organiseren. De inschrijvingen daar zitten al een heel eind vol, wil je mee doen schrijf je dan tijdig in.
Twee dagen daarna reizen we terug naar Limburg en wordt op 28 en 29 mei het Open Echt gehouden in het sfeervolle café Oppe Platz!