window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Kevin Blomme en Tamara Waebeke pakken titels SterkDarts Classic 2022!

Kevin Blomme en Tamara Waebeke pakken titels SterkDarts Classic 2022!

Blomme wint ijzersterke dag!
Van de 88 deelnemers bekroonde Kevin Blomme een ijzersterke dag met een toernooiwinst. In een Belgisch onderonsje won Blomme met 5-2 van Ronny Huybrechts. De routinier Huybrechts haalde daarmee zijn tweede finale op rij! Steve Vlamynck en Kevin de Smit haalde de halve finale. Tony West, die zijn eerste toernooi in 6-jaar gooide, reikte tot de kwartfinale en verloor daar van de uiteindelijke winnaar Blomme.

Waebeke beste dame!
Tamara Waebeke won het damestoernooi. De Zeeuwse won in haar eigen provincie de finale van Kathy Geeraerts. Stephanie van Hyfte won de verliezersronde.

D'hondt eerste rolstoeldarter in de prijzen!
Dit weekend waren er voor het eerst rolstoeldarters op een SterkDarts toernooi. Vincent D'hondt wist als eerste rolstoeldarter op een SterkDarts toernooi in de de prijzen te vallen en won de verliezersronde. In de finale versloeg hij Gert-Jan Knol.

Morgen SterkDarts Masters 2022!
Morgen staat de SterkDarts Masters 2022 op het programma. Er is nog voldoende plaats en inschrijven is dus ook nog mogelijk op locatie. Inschrijven kan tot 12:00.