window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Kim Huybrechts eerste man die 3 SterkDarts-toernooien in één weekend wint!

Kim Huybrechts eerste man die 3 SterkDarts-titels in één weekend wint!

Tijdens de afgelopen editie van de Belgium Darts Masters 2023 heeft Kim Huybrechts geschiedenis geschreven. Huybrechts wist namelijk alle drie de toernooien dat weekend op zijn naam te schrijven. Hij won zowel de singletoernooien op zaterdagmiddag als op zondagmiddag. Het koppeltoernooi op zaterdagavond won Huybrechts met Sybren Gijbels. Met het winnen van alle drie de titels in één weekend is Kim Huybrechts de eerste heer die dit tijdens een SterkDarts toernooi weet te presteren.

Bij de dames kwam deze unieke prestatie al eerder voor. Kerstin de Vries wist tijdens het Open Echt 2022 alle drie de damestoernooien op haar naam te schrijven.
Ariana van Wijgerden-Vermaat won tijdens de Tilburg Darts Trophy 2022 de dames singles, dames koppels én het finals toernooi op vrijdagavond. Dat weekend was er ook een Mix-koppeltoernooi (m/v) waar Van Wijgerden runner-up werd.

Bekijk hieronder het filmpje met Huybrechts waar hij over zijn drie titels in één weekend praat.