window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Kim Huybrechts en Cyrielle Staquet pakken titels Belgium Darts Masters 2023!

Kim Huybrechts en Cyrielle Staquet pakken titels Belgium Darts Masters 2023!

Van de bijna 200 deelnemers waren Kim Huybrechts en Cyrielle Staquet de grote winnaars van de Belgium Darts Masters 2023!

Huybrechts wint alle titels dit weekend!
Kim Huybrechts heeft voor een uniekem gezorgd. De Belgische prof won na het zaterdag singletoernooi en het koppel toernooi, op zondag óók het singletoernooi. The Hurricane won in de finale met 5-1 van het jonge talent Keith Lammens. James Verbeisen en Kenny Vroman haalden de halve finale. Kenneth Schrantz won de verliezersronde ten kostte van Nigel Dikhoff.

Staquet wint bij debuut!
Cyrielle Statuet heeft bij haar SterkDarts-debuut het damestoernooi op haar naam geschreven. In een spannende finale won ze met 5-4 van Cindy de Bruck. De verliezersronde kwam op naam van Carolien Hoffman.

In de zomer nog meer darts bij SterkDarts!
Dit weekend staat de AdroParket Masters 2023 op het programma in Brunssum!
Daarna volgt een korte break, waarna op 28 & 29 juli het Noord-Brabant Open 2023 wordt gehouden bij Den Draai in Deurne. Een week later is het Open De Berkhorst 2023 op de gelijknamige camping!


Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!