window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Kim Huybrechts wint SterkDarts All-in Series No.1!

Kim Huybrechts wint SterkDarts All-in Series No.1!


Een hele geslaagde eerste editie van de SterkDarts All-in Series is gewonnen door Kim Huybrechts, Gian van Veen werd runner-up! Luuk Derks en Dani Ermstrang haalden de halve finale. Voor de pas 17-jarige Ermstrang was het pas zijn tweede toernooi.
Mike de Kruijff won de verliezersronde door in de finale Maurits Burghout te verslaan.

Bhagwandin beste dame!
Van de 11 aanwezige dames wisten zowel Anjana Bhagwandin als Sabrina Jongenotter de winnaarsronde te halen, waar beide strandden bij de laatste 32. In een onderling duel bleek Bhagwandin de sterkste van de dag.

Gesigneerd bord levert € 100,- voor Kika op
De finalisten Gian van Veen en Kim Huybrechts signeerden een gebruikt bord dat werd geveild voor Kika en dat leverde maarliefst € 100,- op!

Volgende week Open Oost-Vlaanderen!
Komend weekend reist het SterkDarts-circus voor het eerst naar België om in 't Bierhuys te Moerbeke-Waas de eerste editie van het Open Oost-Vlaanderen 2023 te organiseren. Het toernooi zit vol en er wordt gestreden om een totale prijzenpot van € 3.000,-!

Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!