window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Koppeltitels Asteria 2023 naar Lens/Van Schie en Noijens/Van Wijgerden!

Koppeltitels Asteria 2023 naar Lens/Van Schie en Noijens/Van Wijgerden!


In totaal kwamen 120 koppels in actie tijdens het Asteria Nieuwjaars Darttoernooi 2023. Kevin Lens en Jimmy van Schie wisten het heren koppeltoernooi te winnen. Marjolein Noijens en Adriana van Wijgerden-Vermaat wonnen het dameskoppeltoernooi.

Lens en Van Schie imponeren!
Kevin Lens en Jimmy van Schie waren niet te stoppen in Hotel Asteria. Na winst op o.a. Vandenbogaerde/Huybrechts, De Smit/De Blieck en Van Dijk/Coenders werden in de finale Jerry Hendriks en Brian Raman verslagen. Owen Roelofs en Arco Koedam wonnen de verliezersronde.

Van Wijgerden-Vermaat en Noijens maken favorietenrol waar
In de finale moest er een beslissende leg aan te pas komen, maar Adriana van Wijgerden-Vermaat en Marjolein Noijens wisten de winst binnen te slepen bij het dameskoppeltoernooi. Kelly Streef en Sharona Veld werden runner-up. De verliezersronde kwam op naam van Elke Aelvoet en Elien Deboeverie.

170-finish
Adriana van Wijgerden wist een 170-finish te gooien tijdens het Asteria 2023 en is daarmee de eerste vrouw in de SterkDarts 170-club.

Net geen 9-darter
Op het podium misten Daniël Geysendorpher en Luc Peters nog een 9-darter op dubbel 12. Geysendorpher begon 180, waarna Peters die score herhaalde. Geysendorpher mocht na de triple 20 en triple 19 aanleggen voor een 9-darter maar raakte het ijzerdraad.

Nog 2 dagen topdarts!
Op zaterdag staan de singletoernooien van het Asteria Nieuwjaars Darttoernooi 2023 op  het programma en op zondag is het Open Venray 2023.

Klik hier om je in te schrijven!