window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Koppeltitels Belgium Darts Masters 2024 naar Huybrechts/Smans en Lannoy/De Peuter!

Koppeltitels Belgium Darts Masters 2024 naar Huybrechts/Smans en Lannoy/De Peuter!

85 koppels streden in Brugge om de titels Belgium Darts Masters 2024.

Huybrechts en Smans slepen koppeltoernooi binnen 
Kim Huybrechts en Jimmy Smans hebben het herenkoppeltoernooi van de Belgium Darts Masters 2024 op hun naam geschreven. Het duo had gedurende het toernooi een aantal maal een beslissingsleg nodig. In de finale werden Arne Degryse en Nunjo Dewaele met 4-1 verslagen. Vorig jaar won Huybrechts ook het koppeltoernooi, toen met Sybren Gijbels.
Tim van Petegem en Yorrim Claeys wonnen de B-ronde door in de finale te winnen van Danny Delmotte en Jo Dezutter.   


Dameskoppeltoernooi gewonnen door Lannoy en De Peuter.
Nadat Patricia de Peuter 's middags al het singletoernooi won, trok ze die vorm in de avond door. Samen met Anka Lannoy won De Peuter het dameskoppeltoernooi van de Belgium Darts Masters 2024.
In Brugge wonnen Lise Vansteelandt en Sonia Boudry de B-ronde door met 3-2 te winnen van Elisa Schollaert en Rebecca De jonge. 


Zondag de laatste dag van de Belgium Darts Masters 2024
Op zondag zijn de singletoernooien van de Belgium Darts Masters 2024 bij Sport Vlaanderen in Brugge. Er wordt gestreden in de categorieën Heren singles, Dames singles en G-Darts.
Daarna volgt een week rust, waarna op 19&20 juli het Noord-Brabant Open 2024 georganiseerd wordt in Den Draai in Deurne. Dat is het laatste toernooi voor de zomerbreak.
 

Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!