window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Koppeltitels Noord-Brabant Open 2023 naar Coenders/Piree en Geeraerts/Van Nieuwenhoven!

Koppeltitels Noord-Brabant Open 2023 naar Coenders/Piree en Geeraerts/Van Nieuwenhoven!

Maarliefst 72 koppels verschenen aan de oche in Den Draai in Deurne voor het Noord-Brabant Open 2023!

Coenders en Piree winnen herenkoppels!
De winst in het herenkoppeltoernooi is gegaan naar Sam Coenders en Martijn Piree! In de finale werden Cas Maessen en Brian Raman verslagen in een beslissende leg. Maikel Nieuwenhuize en Adriaan Verduijn wonnen de verliezersronde.

Van Nieuwenhoven en Geeraerts winnen bij de dames!
Shana van Nieuwenhoven heeft na het singletoernooi óók het koppeltoernooi gewonnen. Dat deed ze samen met Kathy Geeraerts. Het Belgische duo verweest Anna Hlavova en Lindsay Smet naar een tweede plaats. Josina Cuijpers en Annemarie van Pouderoijen waren de beste in de verliezersronde!


Volgend toernooi: Moerbeke-Waas Open 2023
Na de zomerstop wordt op 2&3 september de SterkDarts-kalender weer hervat met het Moerbeke-Waas Open 2023 in het Bierhuys. Daarna volgen het AdroParket-Bindels Schilderwerken Open Brunssum 2023 en het Open Alblasserwaard 2023. 


Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!