window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Koppeltitels Open Oost-Vlaanderen 2023 voor Vanrolleghem/Deprez en Jongenotter/Geeraerts!

Koppeltitels Open Oost-Vlaanderen 2023 voor Vanrolleghem/Deprez en Jongenotter/Geeraerts!


Een hele geslaagde avond in Moerbeke-Waas resulteerde in koppeltitels voor Wouter Vanrolleghem/Ryan Deprez en Sabrina Jongenotter/Kathy Geeraerts.

Vanrolleghem en Deprez winnen bij de heren
Wouter Vanrolleghem laat nog maar eens zien in een topvorm te verkeren. Samen met het jonge talent Ryan Deprez, zoon van Belgisch kampioen Stefaan Deprez, won hij het koppeltoernooi. Tomas Christiaens en Gino de Clippeleir werden runner-up.
Dimitri Dejaeghere en Filip Van den Bossche wonnen de verliezersronde.

Jongenotter en Geeraerts beste dameskoppel
Sabrina Jongenotter blijft de titels aan elkaar rijgen en won het Open Oost-Vlaanderen 2023 met Kathy Geeraerts. Shana van Nieuwenhoven en Els Verpoorten haalden de halve finale. Nina Van de sompel en Ellen Gheldof wonnen de verliezersronde.

Morgen het Open Oost-Vlaanderen 2023 singles!
Op zaterdagavond zijn de koppeltoernooien. Op zondag wordt er in Moerbeke-Waas gestreden om grote titels en trofeeën van het Open Oost-Vlaanderen 2023! Het toernooi zit al vol. Op de deelnemerslijst staan o.a. Geert de Vos, Stefaan Deprez en Andy Baetens!

Uitslagen