window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Landas en Hlavova winnen SterkDarts Classic 2024!

Landas en Hlavova winnen SterkDarts Classic 2024!

In totaal kwamen 104 darters in actie in De Keure te Sluis!

Landas verdedigd titel!
Christophe Landas heeft succesvol zijn titel van de SterkDarts Classic 2024 weten te verdedigen. De Belg was in de finale met 5-1 te sterk voor Patrick Raassens. Maikel Nieuwenhuize en het jeugdtalent Daan Toxopeus haalden de halve finale. Duncan Witkamp won de B-ronde in De Keure.

Hlavova regeert in het damestoernooi
Het damestoernooi van de SterkDarts Classic is op naam gekomen van Anna Hlavova. In de finale verwees ze Wendy Decender naar een tweede plaats. Halve finaleplaatsen waren er voor Anita Hennissen. De B-ronde was een prooi voor Annie Scherrens.


Gouden Finish Jackpot morgen naar € 520,- 
De Jackpot van de Gouden Finish is er wederom niet uitgegaan. De Gouden Finish stond vandaag op 167 met een Jackpot van € 470! Omdat niemand deze finish uit wist te gooien loopt de Jackpot morgen dus op tot een recordhoogte van € 520,-!

Nog meer darts dit weekend!
Vanavond in Sluis zijn er koppeltoernooien. Morgen staat de SterkDarts Masters op het programma.


Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!