window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Levi Windels en Sabrina Jongenotter winnen Rivers Hotel Zeeland Darts Masters 2023!

Levi Windels en Sabrina Jongenotter winnen Rivers Hotel Zeeland Darts Masters 2023!


Van de 119 deelnemers in Sluis wist Levi Windels iedereen te verassen door de titel binnen te slepen. Sabrina Jongenotter was wederom de beste dame!

Windels wint bij debuut!
Bij zijn eerste deelname weet Levi Windels meteen te verassen en te imponeren door de grote namen achter zich te laten. In de finale versloeg Windels met 5-2 Mario Vandenbogaerde. De verliezersronde kwam op naam van Dominique Croes die Jorre Remmery versloeg.

Jongenotter blijft winnen!
Sabrina Jongenotter won de Rivers Hotel Zeeland Darts Masters 2023 door in de finale Anna Hlavova met 5-1 te verslaan. Anne Dorrestijn won de verliezersronde ten kostte van Lindsay Smet.

Nog 2 dagen topdarts van de BeautyPlaza.com Zeeland Darts Masters 2023!
Op 13 t/m 15 januari wordt in het Zeeuwse Sluis de eerste editie van d BeautyPlaza.com Zeeland Darts Masters 2023 gehouden. Er wordt 3 dagen gestreden om een prijzenpot van maarliefst € 5.000,-! Op de deelnemerslijst staan o.a. Kim Huybrechts, Brian Raman en Jimmy Hendriks.

Topdarts in Sluis gaat door!
Op zaterdagavond zijn de koppeltoernooien de Sander de Paauw Zeeland Darts Masters 2023! Zondag zijn de singletoernooien van de BeautyPlaza.com Zeeland Darts Masters met een eerste prijs bij de heren van € 800,-!

Klik hier om je in te schrijven!