window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Limburg Darts Championship 2022 verzet naar 29 en 30 oktober!

Limburg Darts Championship 2022 verzet naar 29 en 30 oktober!

 
Het Limburg Darts Championship 2022 krijgt een andere plaats op de dartskalender. De nieuwe datum is 29 & 30 oktober 2022.

Op de nieuwe datum zal het weekend niet meer alleen uit 2 singletoernooien bestaan, maar zal er op zaterdagavond ook een heren koppeltoernooi en dames koppeltoernooi plaats vinden.

De oude datum van 10 & 11 september wordt een vrije speelweek in de SterkDarts kalender.

Deelnemerslijsten mee naar de nieuwe datum!
De huidige deelnemerslijsten van het Open Alblasserwaard 2022 worden meegenomen naar de nieuwe datum.
Kan/wil je niet deelnemen op de nieuwe datum dan kun je kosteloos afmelden t/m 01-09-2022. Afmelden is mogelijk via inschrijving@sterkdarts.nl of via de Facebook Messenger van de SterkDarts pagina.

-----------------------------------
 

Informatie over het Limburg Darts Championship 2022


In onze reeks Darts Championships doen we alle provincies van Nederland aan. Net als vorig jaar zal het weekend van het Limburg Darts Championship 2022 gehouden worden in café Oppe Platz te Echt.

Dit open toernooi bestaat uit twee singletoernooien en een koppeltoernooi, zowel zaterdagmiddag als zondagmiddag worden een heren singletoernooi en een dames singletoernooi gehouden. Op zaterdag 29 oktober vindt de Limburg Darts Masters 2022 plaats. Op zaterdagavond zijn de koppeltoernooien. Een dag later, op zondag 30 oktober, is dus het Limburg Darts Championship 2022.

Vorig jaar waren de titels op zaterdag voor Jermaine Wattimena en Marjolein Noijens. Op zondag waren Kay Smeets en Adriana van Wijgerden de beste.

Een prijzenpot van € 2.000,- is beschikbaar gesteld voor het gehele weekend. Beide dagen mag de winnaar bij de heren € 200,- in ontvangst nemen en de winnares van het damestoernooi neemt beide dagen € 100,- mee naar huis.