window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Marcel Snippe en Anne Dorrestijn zegevieren op Overijssel Open 2024!

Marcel Snippe en Anne Dorrestijn zegevieren op Overijssel Open 2024!

Op de laatste dag verschenen 94 darters aan de oche in de WRZV Hallen in Zwolle, en dat op een dag dat het zowel Vaderdag was én het Nederlands elftal speelden.

Marcel Snippe verrast met titel Overijssel Open 2024!
De uit Almelo afkomstige Marcel Snippe heeft met Overijssel Open 2024 op zijn naam geschreven in de WRZV Hallen in Zwolle. In de finale won Snippe met 5-3 van thuisspeler Patrick Maat. Halve finaleplaatsen waren er voor de Engelsman Andrew Beeton en de Duitster Mick Hasse.
Djaimie Vermeer won de B-ronde door in de finale van de Belg Dimitri Nees te winnen met 3-2.   


Anne Dorrestijn wint Overijssel Open 2024!
Het was al weer 3 jaar geleden dat Anne Dorrestijn haar eerste SterkDarts-titel won. Nu komt met het Overijssel Open 2024 weer een toernooiwinst bij. In de finale won Dorrestijn met 5-1 van Fardau de Jong. Tineke Kalsbeek en Lincy Gloudemans haalden de halve finale. 
Berta Stobbe won de B-ronde door in de finale te winnen van Feranie Sjah. 


Coming next: Bulls Darts Sensation 2024 én Belgium Darts Masters 2024!
De volgend halte van de SterkDarts-trein is op 29 en 30 juni het Bulls Darts Sensation 2024 plaats in De Boog in Nijmegen, dat toernooi organiseren we samen met profdarter Jermaine Wattimena.
Op 6 en 7 juli is de Belgium Darts Masters bij Sport Vlaanderen in Brugge.
 

Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!