window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Mike de Decker en Adriana van Wijgerden-Vermaat winnen Open Berkel-Enschot 2022.

Mike de Decker en Adriana van Wijgerden-Vermaat winnen Open Berkel-Enschot 2022!


Dit weekend werd er in Hotel De Druiventros maarliefst 4 dagen gedart in 9 verschillende toernooien om een prijzenpot van € 6.000,-.

Op de laatste dag in Hotel De Druiventros gingen de titels van het Open Berkel-Enschot naar Mike de Decker en Adriana van Wijgerden-Vermaat.

Mike de Decker versloeg in de finale Tonny Veenhof met 5-1, een ronde eerder werd Danny van Trijp verslagen. De andere halve finalist was Tilburger Qwint Vermolen. De verliezersronde kwam op naam van Ruben Verbaas.

Adriana van Wijgerden-Vermaat wist net als een dag eerder het damestoernooi op haar naam te schrijven. In de finale werd Lincy Gloudemans naar een tweede plaats verwezen. Julia Heimensen won de verliezersronde.

De Gouden Finish ging er deze dag ook weer uit. Djaimie Vermeer wist 153 weg te poetsen en won daarmee de Jackpot van € 150,-.

Coming up: Noord-Brabant Darts Championship 2022 en Open Brunssum 2022
Na een rust week staat op 30 april en 1 mei het Noord-Brabant Darts Championship 2022 in De BuBeClu te Wijk en Aalburg op het programma. Een week later is op 7 en 8 mei het Open Brunssum 2022 met een prijzenpot van € 3.000,-.