window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Nieuwe datum Dijckerhoek Open bekend!

Nieuwe datum Dijckerhoek Open bekend!

De nieuwe datum voor het Dijckerhoek Open, het toernooi van profdarter Dirk van Duijvenbode, is 21 en 22 januari 2023. Het Dijckerhoek Open was verzet door de Corona-maatregelen.

Huidige deelnemerslijsten
De huidige deelnemerslijsten van het Open SterkDarts worden meegenomen naar de nieuwe datum.
Kan/wil je niet deelnemen op de nieuwe datum dan kun je kosteloos afmelden t/m 25-02-2022. Afmelden is mogelijk via inschrijving@sterkdarts.nl of via de Facebook Messenger van de SterkDarts pagina.

Dijckerhoek Open 2023!

Dirk van Duivenbode komt met een eigen toernooi! Samen met zijn sponsor Dijckerhoek en SterkDarts organiseert Van Duivenbode het Dijckerhoek Open 2023! Op 21 en 22 januari wordt de prachtige feestzaal De Veiling in Poeldijk omgetoverd tot een waar dartswalhalla.

Voor het Dijckerhoek Open 2023 is een prijzenpot beschikbaar gesteld van maarliefst € 7.000,-. Waarvan de winnaar bij de heren € 1.000,- in ontvangst mag nemen.
Het Dijckerhoek Open heeft alles om een vaste prominente plaatst op de dartsagenda in te gaan nemen! Kom jij het opnemen tegen Dirk van Duivenbode?