window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Nieuwe locatie Moerbeke-Waas Open 2024 ➡️ Feestzalen De Kring!

Nieuwe locatie Moerbeke-Waas Open 2024 ➡️ Feestzalen De Kring!

We hebben een nieuwe locatie gevonden voor het Moerbeke-Waas Open 2024 op 7 en 8 september. De nieuwe locatie is Feestzalen De Kring.!

Eind december ontvingen we het nieuws dat de locatie waar we het Moerbeke-Waas organiseren ('t Bierhuys) gesloten is. Hierdoor moesten we opzoek naar een andere locatie, die hebben dus gevonden in Feestzalen De Kring. De grote zaal van De Kring gaan we in september ombouwen tot een waar darts walhalla waar we een sfeervol toernooi gaan neerzetten. In De Kring ligt het maximaal aantal deelnemers per sessie wel iets lager dan in de vorige locatie (8 tot 16 personen minder).
De prijzenpot blijft momenteel op € 3.000,-. Maar wordt mogelijk later nog verhoogd.

Meer over Open Oost-Vlaanderen volgt
In dezelfde locatie als waar het Moerbeke-Waas Open eerst plaats vond organiseerden we jaarlijks ook het Open Oost-Vlaanderen. Of het Open Oost-Vlaanderen ook in De Kring georganiseerd gaat worden is nog niet bekend. De komende periode gaan we nog een aantal aan potentiële locaties bezichtigen voor het Open Oost-Vlaanderen 2024. Zodra er meer nieuws is houden we jullie op de hoogte via onze website, onze Socials en via E-mail.

Inschrijven Moerbeke-Waas Open 2024!