window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Ook in 2023 weer een SterkDarts Senior Championship! (50+)

Ook in 2023 weer een SterkDarts Senior Championship! (50+)


In 2022 organiseerden we voor de eerste keer het Dartshopper Senior Championship! Daar gingen 16 Seniors (50+) de strijd met elkaar aan op een podium in Poederoijen. Alle wedstrijden waren onder leiding van de Mastercaller (Edwin van Amerongen en Bjorn Pelders) en mét een opkomst met uiteraard een opkomstmuziek.
Het was een hele geslaagde dag waar Ronny Huybrechts uiteindelijk de titel en troffee in ontvangst mocht nemen, in de finale versloeg hij Co Stompé!

En er is goed nieuws! Op 15 juli 2023 gaan namelijk wederom 16 Seniors (50+) de strijd met elkaar aan om de titel SterkDarts Senior Championship 2023! Het deelnemersveld bestaat wederom uit 12 heren en 4 dames.

Wil jij de plaatsen voor het Senior Championship 2023?
Dat kan! Via de SterkDarts Ranglijst plaatsen de beste 8 Senior heren en 2 dames zich voor dit podiumtoernooi, aangevuld met 4 wildcards heren en 2 wildcards dames. De locatie is ook dit jaar Dartschuur De Steeg in Poederoijen!

We kijken er nu al naar uit! Jij ook?