window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Open BuBeClu 2022 gewonnen door Nigel van Milligen en Sabrina Jongenotter!

Open BuBeClu 2022 gewonnen door Nigel van Milligen en Sabrina Jongenotter!


Sabrina Jongenotter wist in De BuBeClu haar tweede titel van het weekend te winnen! Nigel van Milligen won bij de heren!

Van Milligen op dreef!
Nigel van Milligen was in Wijk en Aalburg niet te stoppen. In de finale werd Peter de Bruin verslagen. De Bruin won vorige maand nog het Open BuBeClu. Mike van Bemmel versloeg Rowan van Alebeek in de finale van de verliezersronde.

Jongenotter pakt de dubbel
Sabrina Jongenotter heeft net als een dag eerder het damestoernooi op haar naam geschreven. Ditmaal was ze in de finale te sterk voor Lincy Gloudemans. De verliezersronde kwam op naam van Anjana Bhagwandin.

Tweemaal Gouden Finish voor Van Milligen
Het is Nigel van Milligen maarliefst tweemaal gelukt om tijdens het Open BuBeClu de Gouden Finish te gooien, die stond op 160. Van Milligen levert daarmee een unieke prestatie en is de eerste speler die tijdens een toernooi tweemaal de Gouden Finish gooit!

Volgende halte: Open SterkDarts
Na de kerst staat in De Klok het Open SterkDarts op de agenda, waar dubbele punten te verdienen zijn voor de ranglijst. Op 30 december volgt daar nog de Dartshopper Regions' Cup waar de beste spelers per provincie aan mee mogen doen.

Inschrijven is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!