window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Open BuBeClu 2022 verzet naar 10 & 11 december

Er zijn een aantal wijzigingen bij het Open BuBeClu 2022. Zo krijgt het toernooi een nieuwe datum, hoger prijzengeld en extra singletoernooien op zaterdagmiddag.

 

Nieuwe datum!
Het toernooi heeft een nieuwe datum gekregen en is verplaatst naar 10 & 11 december 2022. De oude datum van 17 & 18 december wordt een vrije speelweek in de SterkDarts kalender.

 

Extra singletoernooien op zaterdagmiddag
Dit jaar zullen er ook een herensingletoernooi en damessingletoernooi op de zaterdagmiddag georganiseerd gaan worden.

 

Prijzengeld verhoogd
Het totale prijzengeld van € 1.250,- naar € 2.000,- omdat er op zaterdagmiddag extra singletoernooien plaats vinden. Er is gekozen voor een andere prijzengeldverdeling.

De nieuwe prijzengeldverdeling is terug te vinden op deze pagina:

https://www.sterkdarts.nl/toernooien/open-bubeclu

 

Daarnaast zijn er nog een paar wijzigingen in de speelsystemen. Zo is bij zowel het heren- en dames-singletoernooi de gehele verliezersronde nu een BO5.

 

Deelnemerslijsten mee naar de nieuwe datum!
De huidige deelnemerslijsten van het Open BuBeClu 2022 worden meegenomen naar de nieuwe datum.
Kan/wil je niet deelnemen op de nieuwe datum of met de nieuwe prijzengeldverdeling dan kun je kosteloos afmelden t/m 01-10-2022. Afmelden is mogelijk via inschrijving@sterkdarts.nl of via de Facebook Messenger van de SterkDarts pagina.