window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Open Sluis / Zeeland Darts Championship 2022 verzet naar 5 & 6 november

Open Sluis / Zeeland Darts Championship 2022 verzet naar 5 & 6 november.

 
Het Open Sluis / Zeeland Darts Championship 2022 krijgt een andere plaats op de dartskalender. De nieuwe datum is 5 & 6 november 2022.

De oude datum van 24 en 25 september wordt in de SterkDarts kalender voorlopig een vrije speelweek.

Deelnemerslijsten mee naar de nieuwe datum!
De huidige deelnemerslijsten van het Open Sluis / Zeeland Darts Championship worden meegenomen naar de nieuwe datum.
Kan/wil je niet deelnemen op de nieuwe datum dan kun je kosteloos afmelden t/m 21-04-2021. Afmelden is mogelijk via inschrijving@sterkdarts.nl of via de Facebook Messenger van de SterkDarts pagina.
Informatie over het Open Sluis / Zeeland Darts Championship 2022


In onze reeks Darts Championships gaan we alle provincies van Nederland aan te doen. De weekenden Darts Championships bestaan alle uit twee dagen singel toernooien in de categorieën heren en dames. Zo ook dus het Zeeland Darts Championship 2022 in De Keure. Op zaterdagmiddag 5 november vindt het Open Sluis plaats. Een dag later, op zondag 6 november wordt er gestreden om de titel Zeeland Darts Championship 2022!
 
We pakken groot uit in Zeeland. Een prijzenpot van € 3.000,- is beschikbaar gesteld voor het gehele weekend. Bij de heren mag de winnaar dagelijks € 400,- in ontvangst nemen. En de winnares van het damestoernooi neemt beide dagen € 200,- in ontvangst.
 
Vorig jaar gingen de titels op zaterdag naar Mario Vandenbogaerde en Patricia de Peuter. Op zondag wonnen Kim Huybrechts en Aletta Wajer de toernooien.