window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Overijssel Open 2022 wordt 2-daag evenement, de vrijdag vervalt

Overijssel Open 2022 wordt 2-daag evenement, de vrijdag vervalt

 
Over 1,5 week staat het Overijssel Open 2022 op het programma. Daarin zijn een aantal wijzigingen, de vrijdagavond vervalt.

Vrijdagavond vervalt
In de vernieuwde opzet vervalt de vrijdagavond, waar een Mixed-Draw toernooi gepland stond. Er waren helaas vroor de vrijdag te weinig inschrijvingen om kosten te dekken. Door het vervallen van de vrijdagavond is het prijzengeld van de eerste editie aangepast van € 5.000,- naar € 4.000,-.
De spelers die stonden ingeschreven voor de vrijdagavond krijgen in de komende dagen een e-mail met informatie waarna ze hun inschrijfgeld retour krijgen.

Alternatief op vrijdagavond
Maar voor wie er op vrijdagavond toch wil darten in Zwolle is het goed nieuws! De locatie darters hebben een alternatief georganiseerd in dezelfde lcoatie; de WRZV hallen. Meer informatie via de poster onderaan deze mail. Inschrijven voor de vrijdagavond is mogelijk via Henk Sikkema  (06-13308806).

Al bijna 300 inschrijvingen voor het Overijssel Open 2022!
Inschrijven voor het allereerste Overijssel Open is nog altijd mogelijk via onze website. Maar ook op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel. Er zijn voor de zaterdagmiddag al 130 inschrijvingen, voor de zaterdagavond al ruim 60 koppels en voor de zondag al meer dan 100 spelers die gaan strijden om de titels!


Informatie over het Overijssel Open 2022

Hét Overijssel Open heeft alles om hét grootste darts-evenement van de provincie Overijssel te worden; een mooi locatie, veel prijzengeld en 6 toernooien in één weekend met amateur en topdarters uit het hele land. Het Overijssel Open 2022 zal plaatsvinden op 25 & 26 juni in de WRZV hallen te Zwolle en heeft een prijzenpot van maarliefst € 4.000,-.

Twee dagen lang gaan darters uit alle windstreken de strijd met elkaar aan. Op zaterdagmiddag spelen de heren en dames om het Overijssel Darts Championship 2022. Zaterdagavond vinden een heren koppels en dames koppeltoernooi plaats. Op zondag worden de belangrijkste titels van het weekend vergeven: de heren singles en dames singles van het Overijssel Open 2022.