window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Peter de Bruin en Desiree Geel winnen Open Alblasserwaard 2022!

Peter de Bruin en Desiree Geel winnen Open Alblasserwaard 2022!


In De Klok in Kinderdijk zijn de titels van het Open Alblasserwaard 2022 in handen gekomen van Peter de Bruin en Desiree Geel! Er verschenen 53 darters aan de oche. 

Trofee in handen van De Bruin
Peter de Bruin werd de verassende winnaar door in de finale met 5-4 van Gian van Veen te winnen. Wesley Plaisier en Danny Schellekens haalden de halve finale. De verliezersronde kwam op naam van Daniël Geysendorpher die Quincy den Boer versloeg.

Desiree Geel wint bij debuut
De uit Zevenaar afkomstige Desiree Geel wist bij haar debuut meteen de winst te pakken. Na overwinningen op o.a. Lincy Gloudemans en Inge van den Herik versloeg ze in de finale Anne Dorrestijn. Kelly Streef won de verliezersronde.

Gouden Finish voor Geysendorpher
Net als vorige week ging ook deze week de Gouden Finish er uit. Daniël Geysendorpher wist 157 weg te poetsen. De Rotterdammer won ook al de verliezersronde van het herentoernooi.

Over 4 weken het Open BuBeClu 20222
Op 10&11 december staat in Wijk en Aalburg het Open BuBeClu op de agenda. Eind december keren we terug naar Kinderdijk voor het Open SterkDarts 2022.
En in januari staan 3 gigantische toernooien op de dartsagenda met totaal maarliefst € 18.000,- prijzengeld: Asteria Nieuwjaars Darttoernooi 2023, Zeeland Darts Masters 2023 én het Open Dijckerhoek 2023! 

Bekijk het fotoablum van het Open Alblasserwaard 2022.