window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Philip van Gasse en Anna Hlavova winnen Zeeland Darts Championship 2024!

Philip van Gasse en Anna Hlavova winnen Zeeland Darts Championship 2024!

101 darters wisten de weg naar De Keure in Sluis te vinden.

Van Gasse wint Zeeland Darts Championship 2024
Philip van Gasse heeft in Sluis het Zeeland Darts Championship 2024 op zijn naam geschreven. In een Belgische finale won Van Gasse met 5-2 van Nico Plovier. Patrick Raassens en Bert Scheele strandde in de halve finale
Michael Deelen won de B-ronde door in de finale Edwin Brevet te verslaan.


Damestoernooi gewonnen door Anna Hlavová
Anna Hlavová heeft het Zeeland Darts Championship 2024 gewonnen. De Tsjechische versloeg in de finale Kyana Frauenfelder met 5-2. Kathy Geeraerts en Wendy Decender kwamen tot de halve finale. De B-ronde in De Keure kwam op naam van Caroline Hoffman.


Gouden Finish
De Jackpot van de Gouden Finish loopt morgen op tot maarliefst € 420,-! Vandaag stonde de Gouden Finish op 153. Omdat niemand deze finish uit wist te gooien loopt de Jackpot morgen dus op tot een recordhoogte!

Vanavond koppeltoernooi in Zeeland, morgen weer singles!
Vanavond vinden in Sluis de koppeltoernooien plaats. Op zondag zijn de heren singles en dames singles van de Zeeland Darts Masters 2024 en weten we dus wie de opvolgers worden van Mario Vandenbogaerde en Patricia de Peuter.


Inschrijven voor SterkDarts-toernooien is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!