window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W5495CF2RZ');

Robbie Knops en Adriana van Wijgerden-Vermaat winnen AdroParket Masters 2022!

Robbie Knops en Adriana van Wijgerden-Vermaat winnen AdroParket Masters 2022!


De beste Limburgse darters namen het op tegen de spelers van de SterkDarts Ranglijst tijdens de AdroParket Masters 2022!

Uiteindelijk waren het een Belg en Duitser die de finale speelden bij de heren. Robbie Knops wist de eindstrijd tegen Florian Hempel met 5-4 te winnen en daarmee als eerste de titel AdroParket Masters 2022 op zijn naam te schrijven. Melvin Moonen was met een halve finaleplaats de beste Limburger. Bradley Roes werd ook derde.

Bij de dames ging naar Adriana van Wijgerden-Vermaat die in de finale met 5-3 van de verassing van de dag, Sabrina Jongenotter, won. Anca Zijlstra was met een halve finaleplaats de beste Limburgse dartster. Eireann van Wijgerden strandde ook bij de laatste 4.

Gouden Finish voor Dennis Feitsma
De Gouden Finish stond op vandaag op 164. Al in zijn eerste partij wist Dennis Feitsma die weg te poetsen. Dennis bleef tijdens de AdroParket Masters 2022 de enige die de Gouden Finish wist te gooien!

Nog 2 dagen het Zuid-Limburg Open 2022
Op zaterdag en zondag staat in Klaver 4 te Brunssum het Zuid-Limburg Open 2022 op het programma. Op zaterdagmiddag zijn er singletoernooien, zaterdagavond koppeltoernooien en zondag zijn er weer singletoernooien.

Inschrijven is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel!